sobota 16. ledna 2016

Cesta

Když nevíte kam dál, žádejte o svou vlastní cestu. 
Cestu jedinečnou a prodchnutou pochopením a uvědoměním stvořeným přesně a pouze pro vás. Pokud dovolíte Vesmíru, aby se o vás postaral, začne se vaše cesta před vámi formovat sama. S přirozeností, lehkostí a radostí se před vámi budou objevovat další dlažební kostky, další schůdky. Každý bude představovat střípek jedinečného puzzle, který ve výsledku začne zobrazovat vaší nezkreslenou jedinečnost. Každý dílek zapadne přesně do předem zformovaného místa a spojí se s ostatními a vy porostete ve všech úrovních.

I sama tato představa je úžasná, ale ve srovnání s realitou je to pouhý slabý odvar. Stačí jen jediné. Připustit, že se to tak může dít a nechat vesmír s důvěrou, vírou a láskou pracovat. Nezpochybňovat a neodmítat co vám přijde do cesty, ale opravdu poctivě jít. Váš mozek začne ihned vytvářet myšlenky/programy typu: "Kudy? Kam? S kým? Za kým? A proč vlastně? Vždyť mě je vlastně takhle dobře! Co když udělám chybu?"
Nenechte se jím strhnout a všechny tyto myšlenky/programy čistěte pomocí čtyř základních vět Ho-oponopono. I když se bude vaše mysl/rozum bránit sebevíc, nenechte ji vás zastavit. Tempo vaší pouti v životě určujete vy, můžete se zastavit a vnímat, ale nakonec je přirozeností duše jít dál, získávat nové zkušenosti.
V mém případě bylo v tomto ohledu vždy nejtěžší nalézt důvěru v činnost Boha/Vesmíru. I přes jasné pokyny a pocity, jsem měl neustále nutkání vytvářet "pojistky". "Dobře udělám ten seminář, budu se věnovat lidem, ale kdyby to náhodou nevyšlo tak to udělám radši ještě trochu jinak, snížím nároky, vezmu zavděk čímkoliv!"
Přes vlastní pocit a klíčící víru, jsem Bohu/Vesmíru překřížil plány, a to z důvodu pochybností a strachu. A výsledek? Ne úplně dostačující, a ještě ke všemu vedoucí k dalším pochybám. K mé veliké úlevě mi ale dodnes hodně pomáhá jedna z modliteb Mornah Simeony, která tuto cestu a mě na ní, čistí a to v dokonalosti a úplnosti. 

Volám tě božský stvořiteli. Aumakua, Uhane a Unihipili jako jeden.
Pokud jsme se Já, celá má rodina, příbuzní, přátelé a předci od počátku věku až do současnosti provinili slovem, činem, myšlenkou či emocí, prosíme o odpuštění a o pročištění od jakékoliv nežádoucí energie všeho druhu do čisté Boží pravdy.
Žádám pokorně o svou vlastní cestu vedoucí k nabytí mé vlastní bytosti do božských rozměrů.
Pokud se vyskytnou negativní a nežádoucí energie, myšlenky, programy, emoce, stavy či věci, které mají co do činění s našimi vztahy, věcmi, jinými lidmi, místy a karmou, které máme a´t už vědomě či nevědomě, ať jsou nalezeny, odstraněny, vyčištěny a toto prázdné místo zaplněno Božím světlem pro mou další cestu.
Prosím o očištění, uvolnění a transformaci veškerých negativních a nežádoucích energií Božím světlem. Prosím o odstranění všech vláken AKA, očištění prázdných míst a jejich zaplění čistou božskou láskou.
Ve jménu stvořitele jsem volný a svobodný.
Tak jest.

Modlitba je silně transformační a očistná. Neponechává ve své formulaci prostor, kudy by mohla proniknout jakákoliv nežádoucí energie. Vřele doporučuji si ji namluvit do mobilu či přehrávače a pustit ráno, tak aby vaše vlastní cesta v ten den byla prodchnuta božským světlem. Upravte si ji podle sebe. Čistěte, milujte a jděte.
Láskou Džarda


Žádné komentáře: